Cameolis demolari si excavatii

Servicii de
demolare
si excavatii.

Servicii prestate de Kriszdemolari

Demolari mecanizate a constructiilor

Demolari mecanizate a constructiilor

Oferim servicii in domeniul demolari mecanice. Spart beton armat si nearmat, demolari cladiri, demolare fundatii. La cerere, organizam si transportul materialelor rezultate in urma demolarii si concasare beton. Activitatea de demolare mecanizata se realizeaza cu ajutorul utilajelor de constructii din dotare.

Excavatii si nivelare

Excavatii, nivelare terenuri, compactarea solului, terasamente. Concasare beton si piatra. Sapat si transportat pamant, descopertat, santuri, fundatii. Activitatile de sapare si nivelare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de constructii din dotare sau cu ajutorul a unor terti.

Excavatii si nivelare
Inchiriere utilaje de constructii

Inchiriere utilaje de constructii

Se asigura utilajele necesare pentru realizarea oricarei lucrari in domeniul constructiilor impreuna cu deservent respectiv, la alegerea beneficiarului, cu sau fara combustibilul necesar.

Exploatare si lucrari de decoperta in cariera

Kriszdemolari, demolari si excavatii, presteaza servicii de coordonare si organizare a activitatilor de exploatare in cariera. La cererea beneficiarului firma noastra asigura utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor impreuna cu deservent.

Exploatare si lucrari de decoperta in cariera

Solicitati serviciile firmei noastre.

Contactati-ne 

Atasamente pentru utilaje demolari

Reprezentanta HC Konverma

Reprezentanta unica KONVERMA in Romania, atasamente pentru utilaje demolari noi

Atasamente si echipamente noi, de cea mai inalta calitate, marca Konverma. Kriszdemolari, demolari si excavatii, este reprezentata unica in tara a marcii germane. Produsele oferite sunt: graifer demolator din material HARDOX si pulverizator hidraulic respectiv falci de demolare, “multiprocesor”.


Montarea echipamentului se realizeaza de catre dealer sau producator. Se ofera garantie de 6 luni pe toate produsele.

 Atasamente HC Konverma 

Sus