Kriszdemolari, demolari si excavatii

Konverma,
echipamente
si atasamente.

Echipamente si atasamente pentru utilaje demolari

Despre marca HC Konverma

Konverma concepe si produce utilaje si echipamente pentru industria de demolare si reciclare. Kriszdemolari, demolari si excavatii, este reprezentanta unica in Romania a marcii germane. Prin noi puteti procura greifer de demolare si sortare respectiv pulverizator rigid si rotativ si cleste de demolare, “multiprocesor” produsa de firma germana.


Utilaje second hand de vanzare

Firma noastra ofera spre vanzare si utilaje second hand.

Catalogul cu utilaje second hand 

Produse HC Konverma

Multiprocesor

Cleste de demolare

Noua generatie de clesti pentru demolari, foarfeci pentru demolari, cu numele “Multiprocesor” a fost conceputa pentru aplicatii universale in domeniul lucrarilor dificile de demolare sau reciclare. Pot fi folosite foarte eficient in cadrul lucrarilor de demolare principale si secundare.

Multiprocesor, cleste demolare 

Pulverizator

Pulverizator rigid si rotativ

Noua generatie de pulverizatoare rotative, HCP-R, au fost create pentru demolarile primare si secundare. Aceste aparate pot fi utilizate intr-un mod extrem de eficient si in absoluta siguranta la: demolarile de constructii, zidarii spargere, pulverizare placi de beton, structuri din beton, reciclare.

Pulverizator rigid si rotativ 

Greifer

Greifer demolare si sortare

Noua generatie de greifere de demolare si sortare, HCG, a fost creata pentru excavatoarele compacte. Acestea pot fi utilizate intr-un mod extrem de eficient la: demolarile cu scop concret, sortarea curata a deseurilor, activitatile de incarcare-descarcare.

Greifer demolare si sortare 

Sus