Servicii demolari si excavatii

Servicii prestate de Kriszdemolari

Demolari mecanizate a constructiilor

Oferim servicii in domeniul demolari mecanice. Spart beton armat si nearmat, demolari cladiri, demolare fundatii. La cerere, organizam si transportul materialelor rezultate in urma demolarii si concasare beton. Activitatea de demolare mecanizata se realizeaza cu ajutorul utilajelor de constructii din dotare.


Excavatii si nivelare

Excavatii, nivelare terenuri, compactarea solului, terasamente. Concasare beton si piatra. Sapat si transportat pamant, descopertat, santuri, fundatii. Activitatile de sapare si nivelare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de constructii din dotare sau cu ajutorul a unor terti.


Inchiriere utilaje de constructii

Se asigura utilajele necesare pentru realizarea oricarei lucrari in domeniul constructiilor impreuna cu deservent respectiv, la alegerea beneficiarului, cu sau fara combustibilul necesar.


Exploatare si lucrari de decoperta in cariera

Kriszdemolari, demolari si excavatii, presteaza servicii de coordonare si organizare a activitatilor de exploatare in cariera. La cererea beneficiarului firma noastra asigura utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor impreuna cu deservent.


Solicitati serviciile noastre

Back to Top